Patronul hotelului din Paltinis unde a avut loc un incendiu, amendat cu 50.500 leiPatronul unui hotelul din Paltinis, de unde au fost evacuati, in cursul diminetii zilei de joi, peste o suta de turisti, din cauza unui incendiu, a fost amendat de catre pompieri cu suma de 50.500 de lei, pentru ca nu are autorizatie de securitate la incendiu si efectuase improvizatii la instalatia electrica, a precizat ISU Sibiu.

Acelasi patron a mai fost amendat, in urma cu doi ani, tot cu 50.000 de lei, pentru ca nu avea autorizatie de securitate la incendiu.

„Unitatea de cazare unde, in aceasta dimineata, a avut loc un incendiu care a necesitat evacuarea a 109 persoane, dintre care doua au fost transportate la UPU Sibiu acuzand intoxicatie cu fum, nu detine autorizatie de securitate la incendiu. De asemenea, in data de 8 noiembrie 2018, au fost sanctionati contraventional cu amenda in cuantum de 50.000 de lei”, au transmis cei de la ISU Sibiu.

Un numar de 106 turisti si alti trei angajati ai hotelului din Paltinis au fost evacuati joi, de catre pompieri, dupa ce un incendiu a izbucnit in zona SPA. Doua dintre persoanele evacuate au fost duse la spital, la Sibiu, fiind intoxicate cu fum.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Source link

Mariana Lukic

Marianne lucrează de mai mulți ani, pe lângă ocupația profesională la conservarea tradiției și culturii românești [valah] a moștenirii în planurile din nord-estul și sud-estul Serbiei